Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «ΔΔ:Έκδοση Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα»

Από Εθνικό Μητρώο Διοικητικών Διαδικασιών
Μετάβαση σε:πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
{{process}}
 
{{process}}
{{process evidences cost
 
|process_evidence_cost_num_id=1
 
|process_evidence_cost_alternative=Όχι
 
|process_evidence_cost_code=3741
 
|process_evidence_cost_description=Παραβόλου ύψους €293,00 υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου (ΑΛΕ 1450189001).
 
|process_evidence_cost_min=293
 
|process_evidence_cost_max=293
 
|process_evidence_cost_payment_type=Ψηφιακά (web banking)
 
}}
 
{{process evidences
 
|process_evidence_num_id=1
 
|process_evidence_alternative=Όχι
 
|process_evidence_owner=Φυσικά πρόσωπα
 
|process_evidence_type=Αίτηση
 
|process_evidence_description=Απλή δήλωση ότι πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση του Ε.Σ.Π.Ε.Κ. του άρθρου 2 και έχουν ληφθεί υπόψη τα κριτήρια του άρθρου 7 της Υπουργικής Απόφασης αρθ. 7627/19-04-2019 (ΦΕΚ 1463/τ. Β΄)
 
|process_evidence_submission_type=Κατάθεση από τον αιτούντα (χειροκίνητη)
 
|process_evidence_identification_type=Ταυτοποιητικό έγγραφο
 
|process_evidence_related_url=https://mintour.gov.gr//userfiles/de145b9b-fc1f-4650-91eb-b6315a192e52/entypo-aitisis-horigisis.pdf
 
}}
 
 
{{process rules
 
{{process rules
|process_rule_type=Νόμος
+
|process_rule_type=Υπουργική Απόφαση
|process_rule_decision_number=2741
+
|process_rule_decision_number=7827
|process_rule_decision_year=1999
+
|process_rule_decision_year=2019
|process_rule_article=21, παρ. 2
+
|process_rule_description=Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα
|process_rule_gazette_doc_number=199
+
|process_rule_gazette_doc_number=1463
|process_rule_gazette_doc_issue=Α
+
|process_rule_gazette_doc_issue=Β
 
}}
 
}}

Αναθεώρηση της 12:23, 24 Μαρτίου 2021



fc3df6ba-17e2-4ac0-8e92-e7ab360076f8 156310

Με μια ματιά

Σημεία εξυπηρέτησης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ψηφιακά σημεία παροχής

  • Δεν παρέχεται ψηφιακά

Αριθμός δικαιολογητικών

2

Κόστος

293 €

Εκτιμώμενος χρόνος

2 μήνες

Περιγραφή

Η διαδικασία αφορά την έκδοση του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) και απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης ή αναψυχής κατόπιν αίτησής τους.

Βασικές πληροφορίες



Σχετικοί σύνδεσμοι


Τελευταία ενημέρωση

10/07/2024

Αίτηση




Τι θα χρειαστείτε

    Εκτύπωση

    Προϋποθέσεις

      Κόστος

        Σχετικά




        Εξερχόμενα

        Βήματα

          Ψηφιακά βήματα

            Άλλες πληροφορίες

            Επίσημος τίτλος


            Νομοθεσία

              Κατηγορίες




            • Υπουργική Απόφαση 7827 2019 1463 Β

              Περιγραφή Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα


            • Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies από εμάς.